Werken bij Administratie Service Kantoor

Zie jij het zitten om te werken bij een groeiend administratie- & accountancy bureau? Ontdek dan nu de mogelijkheden.

Ben jij het nieuwe talent dat wij zoeken? 

Administratie Service Kantoor is altijd op zoek naar talentvolle professionals die ons team zouden kunnen versterken. De laatste periode zijn wij stevig doorgegroeid en daarom delen we steeds vaker nieuwe vacatures. 

Ontdek deze pagina om erachter te komen of wij vacatures open hebben staan die jou op het lijf geschreven zijn. Staat er geen vacature tussen die jou specifiek aantrekt, maar denk je dat wij tóch een match zouden zijn? Dan nodigen we je alsnog graag uit je via een open sollicitatie tot ons te wenden. 

Onze huidige open vacature(s)

Op dit moment hebben we geen vacatures open staan. Zie jij jezelf toch bij ons werken? Dan nodigen we je alsnog uit om een open sollicitatie te sturen via e-mail. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar: b.vanos@administratieservicekantoor.nl

Solliciteer direct!

We nodigen je uit om te solliciteren op een van onze vacatures of via een open sollicitatie. Go for it!

 

Ons kantoor

De sfeer op het kantoor van Administratie Service Kantoor is te omschrijven als vriendelijk, informeel & gedreven. Als collega’s staan we voor elkaar klaar en leren we van elkaar. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op onze vacature(s). We hopen je dan ook op één dag te mogen verwelkomen in ons collegiale team.

Wat hebben wij te bieden?

Ontdek de voordelen van het werken bij Administratie Service Kantoor.

Marktconform salaris

Broodjes van de zaak

Vriendelijke en behulpzame collega's

Gezellige bedrijfsuitjes

Infomele sfeer op kantoor

Smakelijke koffie en/of thee

Open solliciteren via e-mail?