Werken bij Administratie Service Kantoor

Zie jij het zitten om te werken bij een groeiend administratie- & accountancy bureau? Ontdek dan nu de mogelijkheden.

Ben jij het nieuwe talent dat wij zoeken? 

Administratie Service Kantoor is altijd op zoek naar talentvolle professionals die ons team zouden kunnen versterken. De laatste periode zijn wij stevig doorgegroeid en daarom delen we steeds vaker nieuwe vacatures. 

Ontdek deze pagina om erachter te komen of wij vacatures open hebben staan die jou op het lijf geschreven zijn. Staat er geen vacature tussen die jou specifiek aantrekt, maar denk je dat wij tóch een match zouden zijn? Dan nodigen we je alsnog graag uit je via een open sollicitatie tot ons te wenden. 

Onze huidige open vacature(s)

Op dit moment hebben we twee vacatures open staan. Bekijk de vacatures hieronder. Past deze vacature niet bij jou, maar lijkt het je toch leuk om bij ons te komen werken? Dan nodigen we je alsnog uit om een open sollicitatie te sturen via e-mail. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar: b.vanos@administratieservicekantoor.nl

Assistent-accountant (32 - 40 uur)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden. Zo hou je je bijvoorbeeld bezig met het opstellen van fiscale aangiftes, het samenstellen van jaarrekeningen en het verwerken en automatiseren van de administraties van onze klanten. Je kunt zelfstandig werken om onze klanten van volledig van dienst te zijn. Wanneer jouw collega’s hulp nodig hebben kun je tevens de leiding nemen om ze bij te staan en te ondersteunen. Je krijgt de ondernemende bevoegdheden om samen met de eigenaar de organisatie verder vorm te geven op strategisch niveau. 

Beginnend assistent-accountant (32 - 40 uur)

In deze functie kun je rekenen op variërende werkzaamheden, waardoor je de kans krijgt om jouw administratieve- & fiscale skills verder te ontwikkelen. Fiscale aangiftes, jaarrekeningen en rapportages opstellen is voor jou een leuke uitdaging. Je werkt dagelijks aan de administratie van onze klanten, waarbij je de volledige financiële administratie voor bestaande en nieuwe klanten verzorgd van A tot Z en verder automatiseert. Je werkt voornamelijk
zelfstandig, al sta je er nooit alleen voor, want je werkt ook samen met jouw collega’s in teamverband.  

Solliciteer direct!

We nodigen je uit om te solliciteren op een van onze vacatures of via een open sollicitatie. Go for it!

 

Ons kantoor

De sfeer op het kantoor van Administratie Service Kantoor is te omschrijven als vriendelijk, informeel & gedreven. Als collega’s staan we voor elkaar klaar en leren we van elkaar. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op onze vacature(s). We hopen je dan ook op één dag te mogen verwelkomen in ons collegiale team.

Wat hebben wij te bieden?

Ontdek de voordelen van het werken bij Administratie Service Kantoor.

Marktconform salaris

Broodjes van de zaak

Vriendelijke en behulpzame collega's

Gezellige bedrijfsuitjes

Infomele sfeer op kantoor

Smakelijke koffie en/of thee

Open solliciteren via e-mail?