Laat u ontzorgen op financieel en fiscaal gebied.

We helpen u verder met al uw belastingtechnische en fiscale vraagstukken. Ook helpen we u om goed inzicht te krijgen in het (tussentijds) resultaat van uw onderneming, zodat altijd de touwtjes in handen blijft houden.

Meer over onze diensten

Waar ligt onze kunde?

Administratieve ondersteuning

We helpen u om grip en inzicht te krijgen op uw cijfers door uw administratie
inzichtelijk te maken (én te houden).

Periodieke belasting aangiftes

Verlies geen tijd meer aan de aangiftes omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Wij dienen uw aangiftes tijding en kundig in.

Fiscale tips & tricks

Wij ondersteunen iedere klant d.m.v. extra tips waarmee zij niet alleen geld, maar ook tijd besparen. We kijken naar uw situatie en geven u adviezen op maat.

Facturen

We kunnen u ondersteunen met de invoer van uw inkoop- en verkoopfacturen. Dit scheelt u weer een terugkerende handeling.

Loonadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan kunnen we u helpen bij het doorvoeren en op orde houden van uw verplichtingen rondom loonadministratie. 

Persoonlijke hulp op maat

Mocht u specifieke vraagstukken hebben rondom een administratief of fiscaal
onderwerp? Dan kunt u altijd bij ons aan kloppen voor kundige hulp op maat.

Wat zeggen onze klanten?

"Administratie Service Kantoor, bedankt voor de kundige aanpak."

Bas is een betrouwbare en kundige accountant. Bas is de ondersteunende kracht die op een professionele, maar persoonlijke manier met mij meedenkt over fiscale en administratieve uitdagingen. Sinds Administratie Service Kantoor mij geholpen heeft bij de overstap naar het boekhoudprogramma Exact Online is mijn administratie een stuk effectiever worden. Ik besteed nu een stuk minder tijd aan administratieve taken, iets wat ik persoonlijk erg vervelend vond. Nu mijn administratie voor een groot deel automatisch gaat merk ik dat ik me weer kan focussen op de zaken waar ik energie uit haal. Administratie Service Kantoor, bedankt voor de kundige aanpak.

Rik Kerremans

"Al met al kan ik Administratie Service Kantoor 1000% aanraden."

Sinds een jaar doet Bas mijn boekhouding. Hier ben ik echt super tevreden over! Voor mijn eenmanszaak en VOF vind ik het belangrijk dat ik bij een boekhouder zit waar ik met mijn vragen terecht kan. Bas reageert snel en heeft altijd een antwoord op mijn vraagstukken. Omdat Administratie Service Kantoor mij compleet ontzorgt hoef ik alleen mijn verkoopfacturen te maken. Al met al kan ik Administratie Service Kantoor 1000% aanraden.

Bob van den Tweel

"De persoonlijke service en de bereikbaarheid zijn top!"

De persoonlijke service en de bereikbaarheid zijn top! Sinds het uitbesteden van mijn administratie hou ik een hoop tijd over voor andere zaken en weet ik dat alles goed gebeurd. Bedankt hiervoor.

Sjoerd Willemsen

Til uw administratie naar het volgende niveau

Bent u er klaar voor?

Jarenlange ervaring

We hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied.

Kundige service

Geniet van persoonlijke en professionele support

Klaar om van start te gaan?