Neem contact met ons op.

Kom vrijblijvend met ons in contact door middel van een van de onderstaande opties:

Adres

De Gouwe 4B, 8253 PA,
Dronten, Flevoland

E-mail

info@administratieservicekantoor.nl

E-mail

Stuur ons een e-mail. Nog binnen 1 werkdag kunt u een reactie verwachten.

Veelgestelde vragen

We hebben een overzicht gemaakt van de veelgestelde vragen. We hopen u hiermee op voorhand duidelijkheid te kunnen verschaffen over onze werkwijze en diensten.

Heeft u aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op, want we helpen u graag verder. 

Bij wie kan ik terecht met mijn vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij uw relatiebeheerder. Twijfelt u? Neem contact op via info@administratieservicekantoor.nl of bel 0658996046

Hoe moet ik de administratie aanleveren?

U kunt de administratie digitaal aanleveren op de door ons aangeleverde e-mailadressen. Uw contante bonnen/facturen kunt u uploaden via de Exact Online app in het kopje uitgaven. Indien er geen bankkoppeling aanwezig is dient u het MT940
bestand van de bank aan te leveren over de afgelopen periode.

Wat is de bewaartermijn van de administratie?

Voor particulieren geldt geen wettelijke bewaarplicht. Maar voor naheffingen van de belastingdienst adviseren wij om uw administratie 5 jaar te bewaren. Voor ondernemers geldt een bewaarplicht van 7 tot 10 jaar. Twijfelt u of u uw administratie kunt weggooien? Neem contact op met uw relatiebeheerder!

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de omvang van uw administratie. Voor een indicatie verwijzen u naar de pagina ‘prijzenindicatie’. Na een kennismaking ontvangt u van ons een scherpe offerte.

Voor wanneer moet ik de administratie aanleveren?

Wij ontvangen u administratie graag 1x per maand. U kunt de administratie voor elke 10e van de maand aanleveren.

Welke kosten zijn zakelijk aftrekbaar?

Om te bepalen of de kosten zakelijk aftrekbaar zijn moet u nagaan of de kosten een zakelijk karakter hebben. Denk bijvoorbeeld aan: autokosten, representatiekosten. relatiegeschenken. telefoonkosten, visitekaartjes, advertentiekosten, etc.

Twijfelt u? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder.

Waarom hanteren jullie vaste prijzen?

Wij hanteren vaste prijzen voor vaste werkzaamheden om onverwachte facturen tevoorkomen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Kan de samenwerken ook op afstand?

Indien u zich hier prettig bij voelt is het ook mogelijk om een samenwerking aan te gaan op afstand doormiddel van telefonisch contact en Microsoft Teams (of andere online vergadersoftware naar uw wens).

Wat is een bankkoppeling?

Met een bankkoppeling hoeft u niet elke maand het MT940 bestand te downloaden. Met de bankkoppeling kunnen wij de betaalde/ontvangen mutaties importeren in Exact Online.