Wij helpen ondernemers verder

Wij zijn er om u verder te helpen in uw ondernemersreis. Dit doen we door uw administratie- en belastingzaken te professionaliseren. Zo bent u altijd verzekerd van de volle 100% focus op uw core business activiteiten. 

Jarenlange ervaring 

Jarenlange ervaring in het vakgebied

Ons team heeft jarenlange ervaring in de wereld van bedrijfsadministratie en het Nederlandse belastingstelsel. Tevens bezit Administratie Service Kantoor het certificaat van Exact Online. Onze kennis delen wij graag met u om u zo snel mogelijk verder te helpen met uw onderneming.

Zo veel mogelijk automatisch

Automatisering van uw administratie

Wij hebben automatisering hoog in het vaandel. Door zo veel mogelijk administratieve handelingen te automatiseren door onze slimme administratieoplossingen bespaart u veel tijd en geld op de lange termijn.

Persoonlijke touch

Laat ons team u op een persoonlijke manier assisteren

Naast kundige service geven wij nog een garantie: persoonlijke service. Het is ons streven om te werken aan een professionele relatie die persoonlijk van aard is. Bij het leveren van onze diensten is, naast het behalen van goede resultaten, ook uw gevoel bij onze dienstverlening van groot belang. 

Uw persoonlijke support iedere dag bereikbaar

U kunt onze kennis iedere dag raadplegen dankzij onze flexibele support. Wij begrijpen dat bepaalde problemen die ontstaan uit onduidelijkheden rondom fiscale zaken soms enorm urgent kunnen zijn. Om deze reden staan wij iedere dag klaar om onze klanten direct verder te helpen met de vraagstukken waar zij op dat specifieke moment mee worstelen. Ook buiten de kantooruren.

Leer de eigenaar kennen

Hallo! Ik ben Bas. Ik hou mij reeds 7 jaar bezig met allerlei belastingtechnische diensten.

Ik heb jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in dienst bij andere gevestigde administratiekantoren en accountantsbureaus. Na een tijdje besloot ik dat het tijd was voor mijn eigen kantoor.

Aangenaam kennis te maken!

  • BedrijfsAdministratie
  • Fiscale kennis
  • Bedrijfskundige kennis

Neem contact op

We staan klaar om u verder te helpen met al uw vraagstukken.

Stuur een bericht

Info

Adres:
De Gouwe 4B, 8253 PA, Dronten.
Tel.:
+31658996046
E-mail:
info@administratieservicekantoor.nl