Bedankt. 

We nemen binnen 24 uur contact met u op. 

rik kerremans

“Administratie Service kantoor in een woord? – kundig.”

Bas is een betrouwbare en kundige accountant. Bas is de ondersteunende kracht die op een professionele, maar persoonlijke manier met mij meedenkt over fiscale en administratieve uitdagingen. Sinds Administratie Service Kantoor mij geholpen heeft bij de overstap naar het boekhoudprogramma Exact Online is mijn administratie een stuk effectiever worden. Ik besteed nu een stuk minder tijd aan administratieve taken, iets wat ik persoonlijk erg vervelend vond. Nu mijn administratie voor een groot deel automatisch gaat merk ik dat ik me weer kan focussen op de zaken waar ik energie uit haal. Administratie Service Kantoor, bedankt voor de kundige aanpak.

“De persoonlijke service en de bereikbaarheid zijn top.”

De persoonlijke service en de bereikbaarheid zijn top! Sinds het uitbesteden van mijn administratie hou ik een hoop tijd over voor andere zaken en weet ik dat alles goed gebeurd. Bedankt hiervoor.

“Al met al kan ik Administratie Service kantoor 1000% aanraden.”

Sinds een jaar doet Bas mijn boekhouding. Hier ben ik echt super tevreden over! Voor mijn eenmanszaak en VOF vind ik het belangrijk dat ik bij een boekhouder zit waar ik met mijn vragen terecht kan. Bas reageert snel en heeft altijd een antwoord op mijn vraagstukken. Omdat Administratie Service Kantoor mij compleet ontzorgt hoef ik alleen mijn verkoopfacturen te maken. Al met al kan ik Administratie Service Kantoor 1000% aanraden.

We spreken elkaar snel

Uw administratie is in goede handen.

We nemen binnen 24 uur contact met u op om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.