Gevestigd in Dronten, Flevoland

Uw administratieve partner waar u op kunt bouwen

Betrouwbaar, ervaren & professioneel.

N

Betrouwbaar

Integriteit en transparantie, dat zijn de bouwstenen voor een goede samenwerking op de lange termijn.

w

Meedenkend

Uw vaste contact die u verder helpt bij complexe financiële en fiscale vraagstukken.

~

Vaste prijzen

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Ontdek onze aantrekkelijke tarieven.

Onze diensten

Hoofddiensten

Onze hoofddiensten bestaan uit een drietal services die erop gericht zijn om uw administratie en fiscale verplichtingen tiptop in orde te krijgen én te houden. 

Administratieve ondersteuning

We helpen ondernemers om 100% grip te krijgen op hun cijfers. Dit doen we door gebruik te maken van de precieze en overzichtelijke software van Exact Online. 

Belastingaangiftes

We helpen u met uw fiscale aangiftes zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Zo weet u zeker dat u goed zit, mocht de belastingdienst een boekenonderzoek uitvoeren.

Fiscale tips & tricks

Omdat wij de administratie per maand of per week verwerken, kunnen
wij proactief mee denken met uw administratie en fiscale uitdagingen. Onze specialistische kennis helpt u om te besparen, nu en in de toekomst.

Facturen

Via onze administratie software Exact Online kunt u gemakkelijk verkoopfacturen aanmaken, zodat dit meteen is verwerkt in de administratie. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per maand. Ook
hebben wij een handige Excel template waarmee u facturen kunt maken.

Loonadministratie

We helpen u bij het doen van uw loonadministratie, zodat u uw loonkosten overzichtelijk houdt en zodat uw administratie altijd up-to-date blijft. 

Persoonlijke hulp op maat

Worstelt u met specifiekere vraagstukken? Dan kan onze specialistische kennis u de hulp op maat leveren waar u verder mee komt.

Overige diensten

Naast onze hoofddiensten bieden we een tal van overige diensten aan. Ontdek onze overige diensten in deze velden of informeer persoonlijk naar de mogelijkheden. 

Bas is een betrouwbare en kundige accountant. Bas is de ondersteunende kracht die op een professionele, maar persoonlijke manier met mij meedenkt over fiscale en administratieve uitdagingen. Sinds Administratie Service Kantoor mij geholpen heeft bij de overstap naar het boekhoudprogramma Exact Online is mijn administratie een stuk effectiever worden. Ik besteed nu een stuk minder tijd aan administratieve taken, iets wat ik persoonlijk erg vervelend vond. Nu mijn administratie voor een groot deel automatisch gaat merk ik dat ik me weer kan focussen op de zaken waar ik energie uit haal. Administratie Service Kantoor, bedankt voor de kundige aanpak.

Rik Kerremans

MijnFitnessToestel.nl / LoopbandSpecialist.nl

Sinds een jaar doet Bas mijn boekhouding. Hier ben ik echt super tevreden over! Voor mijn eenmanszaak en VOF vind ik het belangrijk dat ik bij een boekhouder zit waar ik met mijn vragen terecht kan. Bas reageert snel en heeft altijd een antwoord op mijn vraagstukken. Omdat Administratie Service Kantoor mij compleet ontzorgt hoef ik alleen mijn verkoopfacturen te maken. Al met al kan ik Administratie Service Kantoor 1000% aanraden.

Bob van den Tweel

Bneeded Design & Reclame

De persoonlijke service en de bereikbaarheid zijn top! Sinds het uitbesteden van mijn administratie hou ik een hoop tijd over voor andere zaken en weet ik dat alles goed gebeurd. Bedankt hiervoor.

Sjoerd Willemsen

Online Products For You

Neem contact op

We staan klaar om u verder te helpen met al uw vraagstukken.

Stuur een bericht

Info

Adres:
De Gouwe 4B, 8253 PA, Dronten.
Tel.:
+31658996046
E-mail:
info@administratieservicekantoor.nl